Коли будується лазня, більшість суперечок ведеться навколо двох основних аспектів - функціональності та краси. Багато хто вважає, що зовні привабливі й витончено виконані вироби не можуть бути досить практичними, а обладнання з хорошими технологічними показниками просто не може бути красивим.

Особливості вибору дверей в сауну і лазню

За цим принципом прийнято вибирати і двері для лазні – якщо конструкція масивна, важка, значить двері будуть служити довго і виконувати свої функції якісно, а ось якщо при виробництві велика увага була приділена дизайну, значить вони виконують виключно декоративну функцію.

Ще зовсім недавно такий підхід до вибору банного устаткування був виправданий, проте сьогодні на ринку з'явилися двері для лазні, що поєднують в собі всі найсміливіші і строгі вимоги як з точки зору надійності і практичності, так і з позицій дизайну. Це - скляні двері для лазні та сауни від компанії Greus.

Переваги дверей Greus

Виготовлені з термостійкого загартованого скла товщиною 8 мм високої міцності, двері в баню володіють усіма необхідними характеристиками і спеціально розраховані на установку в парильні. Високі температури і великий рівень вологості в приміщенні не роблять шкідливого впливу на скляне полотно. Короб дверей виконаний клеєного бруса, тому не деформується в екстремальних умовах експлуатації, а ламель товщиною 3 мм візуально приховує місця зрощування бруса.

Скляні двері для лазні характеризуються високим рівнем герметичності. Між коробом і скляним полоном прокладений спеціальний ущільнювач, який дозволяє щільно закривати двері. Це зберігає мікроклімат в приміщенні лазні і економить ресурси на підтримку необхідного температурного режиму.

Скляні двері в сауну мають стильний сучасний дизайн. Витончене бронзове або матоване полотно має бронзовий відтінок, що дозволяє органічно вписати двері Greus практично в будь-який банний інтер'єр. Крім того, скляні двері для лазні мають властивість візуально збільшувати простір парної, що особливо важливо в маленьких приміщеннях.

Таким чином, двері для лазні від компанії Греус представляють собою вдале поєднання функціональності та естетичності, і по праву вважаються одними з кращих на ринку дверей для лазень і саун.